1. COMPO
  2. Útmutatók
  3. Növényápolás

Átfogó információ

Növényápolás

Legyen az alapvető információ vagy szakértői tanács a pázsitról, szobanövényekről, balkonról vagy a kert növényeiről, itt minden tudnivalót megtalál az ültetéstől kezdve a gondozásig minden évszakra.

Rovat

Alapok

Nincs még tapasztalata az ültetés és a kertápolás terén? Mindenki így kezdi. De ha követ néhány egyszerű, alapvető szabályt, jó úton indul el afelé, hogy valódi kertész váljon Önből. Itt megtalál minden tudnivalót az első lépésekhez.

Rovat

Kertek és kerti növények

Legyen szó konyhakertről, díszkertről vagy kiskertről, minden karakteres zöld oázisnak gondoskodásra van szüksége, és minden új növény új követelményeket is támaszt. Itt megtalál minden tudnivalót a kertgondozásról.

Rovat

Pázsit

Nem minden pázsit egyforma. Sokan a kertváros szimbólumának tartják, mások pedig sportolásra és játékra teremtett helyszínnek. Mindenki más és más követelményeket támaszt pázsitjával szemben, de egy dolog sosem változik: a pázsitot gondozni kell. Itt megtudhatja, hogyan teheti ezt meg.

Rovat

Balkonnövények és dézsás növények

Nincs feltétlenül kertre szüksége ahhoz, hogy egy viruló oázis büszke tulajdonosa lehessen. Számos lehetőséget kínál a dús zöldek és színes virágok számára a terasz vagy a balkon is. Nézze meg maga!

Rovat

Szobanövények

Adjon egy leheletnyi zöldet otthonához a csodálatos szobanövényekkel. Itt megtudhat mindent arról, hogy milyen növények felelnek meg az egyes szobákba, hogy a lehető legjobban gondoskodhasson zöld lakótársairól.

megosztás