compo image

Rólunk

Körülbelül ezer munkavállalóval, 20 nemzetközi helyszínen vezetők vagyunk a prémium termékek gyártásában mind az otthoni, mind a kertészeti illetve mezőgazdasági szektor számára.

compo image

Széles választékunkban a vevők mindent megtalálnak, amire a növényeknek szükségük van az egészséges növekedéshez, legyen szó virágföldről, műtrágyáról, fűmagról, növényvédőszerről, különös tekintettel az organikus termékekre. 2016 óta az egyik legnagyobb, speciális műtrágyákat fejlesztő és forgalmazó nemzetközi Kingenta Csoportnak is tagjai vagyunk.

A B2B szegmensben innovatív termékmegoldásokat és páratlan szolgáltatást kínálunk partnereinknek a mezőgazdaság, kertépítés, gyümölcsösök, szőlőültetvények, dísznövény termesztés, városi zöldterületek, faiskolák területén.

Mindez 1956-ban kezdődött, amikor megalkottuk az első fogyasztóbarát virágföld csomagolást, a COMPO SANA®-t. Napról napra azon dolgoztunk, hogy olyan termékeket fejlesszünk, amelyekkel a maximumot tudjuk kihozni növényeinkből, függetlenül attól, hogy rendelkezünk-e kertészeti szaktudással. Célunk, hogy még több zöld növénnyel tegyük teljessé mindenki életét.

 

mutass többet

megosztás

compo image

COMPO. Egyszerűen gyönyörű növények.

Együtt még több zöldet hozhatunk az életébe

Szolgáltatásaink