1. COMPO
  2. Útmutatók
  3. Növényápolás
  4. Alapok

Mindenki kis lépésekkel indul

Alapok

Nincs még tapasztalata az ültetés és a kertápolás terén? Mindenki így kezdi. De ha követ néhány egyszerű, alapvető szabályt, jó úton indul el afelé, hogy valódi kertész váljon Önből. Itt megtalál minden tudnivalót az első lépésekhez.

Rovat

Öntözés

A víz minden élet alapja. De az nagy mértékben változó, hogy egy növénynek mennyi vízre van szüksége és milyen gyakran. Az öntözés típusát szintén a növény igényeihez kell igazítani. Itt megtalál minden tudnivalót.

Rovat

Organikus kertészet

Szeretné támogatni a hasznos rovarokat a kertjében, és segíteni, hogy azok átvészelhessék a telet? A méhek védelme fontos az Ön számára? Amennyiben ez így van, itt megtudhatja, hogy mi mindent tehet, hogy segítő kezet nyújthasson a természetnek.

Rovat

Talaj és komposzt

Miért létezik olyan sokféle virágföld? Miben különböznek és milyen előnyöket nyújtanak? Mi pontosan a komposzt és hogyan használhatom azt fel? Boldogan válaszolunk meg minden talajhoz és komposzthoz köthető kérdést.

Rovat

Trágyák és növényvédelem

Miért van a növényeknek trágyázásra szükségük, és mit kell trágyázáskor észben tartani? Mi a megfelelő módja a növényvédőszerek használatának, hogy a kívánt hatást érhessük el? Itt megkapja a választ!

megosztás