1. COMPO
  2. Termékek

Termékek

Kategória

Növényvédelem

Akár a kertben, akár a balkonon vagy a lakásban, minden hobbi kertész gyönyörű, egészséges növényeket szeretne. Megfelelő gondozással nagyon sokat tehetünk ezért, de még így is előfordulhat, hogy növényünk fogékonnyá válik a fertőzésekre és a kártevőkre. Ebben az esetben 3 dolgot kell tennie: maradjon higgadt, reagáljon gyorsan és engedje, hogy segítsünk.

Kategória

Gyep gondozás

Minden kert tulajdonos álma a sűrű, sötétzöld pázsit. Az év folyamán azonban a gyepnek sok mindent el kell tűrnie. Az időjárás, a játszadozó gyerekek, a kisállatok vagy egy barbecue mind nyomot hagy a pázsiton. Termékeink hosszú ideig biztosítják az egészséges és ragyogó pázsitot.

Kategória

Föld és komposzt

A növények egészséges növekedésének a kiváló minőségű virágföld az alapja. Ez táplálja a gyökereket, raktározza a tápanyagot és a vizet, és kellően laza, hogy a gyökerek megfelelően lélegezzenek. Mivel a növények igényei eltérőek, így a virágföld az nem pusztán föld.

Kategória

Trágyázás és növényápolás

Akárcsak nekünk embereknek, a növényeknek is megfelelő tápanyagra van szükségük az egészséges fejlődéshez. Ahhoz, hogy kifejlett, sötétzöld leveleket és színes virágokat hozzon, sok energiára van szüksége, ehhez pedig elengedhetetlen a rendszeres trágyázás. A műtrágyák a növények immunrendszerét is erősítik, általuk ellenállóbbá válnak a kórokozókkal és fertőzésekkel szemben.

megosztás