compo image

Kincsvadászat

Csatlakozz most!

A föld, ami aranyat érhet

Kincsvadászaton a COMPO-val: Használd ki a lehetőséget, és nyerd meg a 7 aranyrúd egyikét, amelyek egyenként 1000 eurót érnek*!

Így működik az aranyvadászatunk...

 1. Hol találod az aranyat?

  Magyarországon bármelyik COMPO márkájú 20 literes, vagy annál nagyobb földben megtalálhatod az elásott aranyrudat.

 2. Vásárolj COMPO virágföldet a boltokban kezdd el az ásást!

  Legyen szó kertészetről, barkácsáruházról, faiskoláról vagy webáruházról - bárhol lehetnek! Ne felejtsd el megtartani a blokkot, hiszen erre is szükséged lesz, ha Te vagy a szerencsés!

 3. Aranyat találtál?

  A nyeremény beváltásához szükséged van az aranyrudadon* található kódra és a vásárlást igazoló blokkra. Ezután egyszerűen írd be a kódot az alább űrlapba! Az aranyozott rudat ezután igazi, 1000 euró értékű aranyra cseréljük neked, miután felvettük Veled a kapcsolatot.

 4. Meddig éri meg vadászni?

  Az aranyrúdon található kuponkódot 2024. november 30-án éjfélig tudod feltölteni. Az ezután beérkezett kuponkódokotat nem áll módunkban nyereményre váltani.

A nyereménykódot itt adhatod meg, és tájékoztathatsz minket a nyereményedről.
*A részvételi feltételekért kattints ide.

compo image

Hogyan nyerhetsz aranyat?

Aranyrudat tartalmazó föld vásárlása

Aranyló pillanatok: amikor a boldog hobbikertészek átveszik az 1000 euró értékű aranyat, az egy különleges esemény. Mert a tiszta arany mégiscsak egy különleges ajándék!

A Rajna-vidék-Pfalz tartománybeli Grafschaftban egy COMPO-felhasználó nemrég aranyat talált, amikor a kertjét akarta beültetni. Nem hitt a szemének, hogy mit rejtett a földdel teli zsákja.

compo image

A COMPO szeretne köszönetet mondani minden hűséges ügyfelének. Elrejtettünk kis arany színű farudakat a 20 literes és annál nagyobb COMPO SANA®, a COMPLETE, valamint a COMPO BIO virágföldjeinkben.

Bízz talajainkban az egészséges növényekért, színes virágokért és ropogós zöldségekért. Ki tudja, idén a kertészkedésed még ezeken felül igazi aranyat érhet?

Föld és föld között is van különbség

Minden növénynek megvan az egyéni tápanyag igénye. Cikkünkből megtudhatod milyen különbségek vannak a földek között, és mire érdemes odafigyelni.

Tudj meg többet

megosztás